Afgelopen woensdag 29 november om 13.00 uur is de inschrijftermijn voor de presale van blok 1 en 2 van De Machinist gesloten. We hebben ruim 200 inschrijfformulieren ontvangen. Het is heerlijk om dit overweldigende enthousiasme te zien.

De toewijzing
De toewijzing is achter de rug en 42 gelukkigen hebben te horen gekregen dat er een bouwnummer aan hen is toegewezen. Heb je geen belletje gehad dan betekent dit dat je geen woning toegewezen hebt gekregen voor blok 1 en 2.

Inmiddels zijn alle woningen in blok 1 en 2 gereserveerd en hebben onze reservisten hun reserveringsovereenkomst ontvangen.

Blok 3 t/m 5
De keerzijde hiervan is dat wij ook veel mensen hebben moeten teleurstellen, dat realiseren wij ons maar al te goed. Uiteraard vinden wij dit vervelend, maar met meer inschrijvers dan woningen is dit uiteraard onontkoombaar.

Wij willen het aantal teleurgestelden tot een minimum beperken, en willen daarom zo snel mogelijk starten met de volgende fase (blok 3 t/m 5). Zodra we jullie meer kunnen laten weten komen we uiteraard gelijk bij jullie in de lucht.

Geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven voor blok 1 en/of 2 (en groen licht hebben van NEXTHome of een ingeleverde hypotheekverklaring), maar geen woning toegewezen hebben gekregen, krijgen voorrang bij de toewijzing van blok 3 t/m 5.

Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de verdere informatie.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist