Het is bijna zover! Aanstaande donderdag start de presale van blok 1 en 2 van De Machinist. Vanaf donderdag 23 november tot en met woensdag 29 november 13.00 uur is het mogelijk om via een digitaal inschrijfformulier op de website je in te schrijven voor de presale van blok 1 en 2. Daarnaast organiseren we donderdag ook een presale event. Op dit event delen we de presale documentatie aan je uit en vertellen we je graag over het project.

Presale event De Machinist

Datum: Donderdag 23 november 2023
Tijd: Vanaf 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Informatiecentrum Rijswijk Buiten
(Adres: Van Rijnweg 3B in Rijswijk)

Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden.

Houd rekening met beperkte parkeergelegenheid op deze locatie. Bekijk voor het parkeren rondom het informatiecentrum ook de informatie op de website van RijswijkBuiten.

Alleenstaande starter? In De Machinist kan het wel!

Het jaar 2024 biedt kansen voor de alleenstaande starter. In 2024 kunnen alleenstaanden die een energiezuinig huis willen kopen een hogere hypotheek krijgen dan in 2023. Omdat we met De Machinist al zó dicht tegen de jaarwisseling aanzitten hebben we besloten om voor de meest kwetsbare groep op de woningmarkt, de alleenstaanden, alvast te doen alsof het 2024 is.

In 2024 kun je € 30.000,- extra lenen als je een energiezuinige woning koopt en als alleenstaande kun je (omdat je nu éénmaal lagere kosten hebt als ééngezinshuishouden) ook nog eens € 16.000,- extra hypotheek krijgen.

Dit maakt het mogelijk om met een bruto inkomen van €42.000 een appartement te kopen in De Machinist!

Kijk maar naar onderstaande rekenvoorbeelden.

*bij een gemiddelde hypotheekrente 10-jaar vast en een canonrente van 3.04% in oktober 2023
*heb je leningen, zoals een private lease of doorlopend krediet, dan kun je minder lenen, vraag de Financiële Coaches van NEXTHome naar de gevolgen!
– Belangrijk om te weten: op ieder moment dat je dat wilt kun je de grond onder de woning alsnóg kopen. Is de hypotheekrente weer terug op de oude vertrouwde 1 of 2%? En je inkomen voldoende? Dan is het kopen van de grond op dát moment zeker het overwegen waard. Wij helpen je graag!
– De starterslening in dit voorbeeld bedraagt €40.000,-. Meer informatie over de starterslening? Klik dan hier.
Meld je bij NEXTHome voor een 2024-voorrangstoets!

Let wel: de 2024 toets wordt gehanteerd voor alleenstaanden en ons woningtype 2A of 2B!

Benieuwd naar jouw persoonlijke mogelijkheden? Plan een oriëntatiegesprek met NEXTHome!

Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke financiële mogelijkheden? De hypotheekadviseurs van NEXTHome bespreken gratis en vrijblijvend de mogelijkheden die De Machinist je biedt. Een oriëntatiegesprek met een positieve uitkomst geeft je ook voorrang bij de toewijzing. De oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn mogelijk tot woensdag 29 november 12.00 uur. Heb je dus nog geen afspraak gemaakt bij NEXTHome? Doe dat dan snel!

We zien je graag aanstaande donderdag bij het start presale event.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van De Machinist