De voorbereidingen voor de start presale zijn in volle gang. Momenteel vind de laatste afstemming met de gemeente Rijswijk plaats en worden de verkoopstukken afgerond. Verder worden de financiƫle mogelijkheden voor een appartement in De Machinist nader uitgewerkt. In deze nieuwsbrief vertellen we je er alvast wat over.

Geef je woningvoorkeur op uiterlijk donderdag 5 oktober aan ons door!
Vooruitlopend op de start presale is het mogelijk om alvast jouw woningvoorkeur aan ons door te geven. Wanneer je jouw woningvoorkeur aan ons doorgeeft krijg je voorrang bij de toewijzing in de presale!

Het doorgeven van je woningvoorkeur is mogelijk tot donderdag 5 oktober 11.00 uur. Je kunt je woningvoorkeur aan ons doorgeven door op de projectwebsite in de digitale gevelkaart van fase 1 of 2.op het paarse hartje te klikken.

Kies hoe je koopt in De Machinist
Wanneer je een appartement in De Machinist koopt is het naast de traditionele aankoop, ook mogelijk om te kiezen voor een erfpachtconstructie. Daarnaast worden ook startersleningen aangeboden. Zowel het erfpachten van de grond als de starterslening (en zeker de combinatie) resulteren dat het kopen van een appartement in De Machinist haalbaarder en betaalbaarder wordt!

In de volgende nieuwsbrief hopen we je verder te kunnen informeren over wat deze voordelen nu precies zijn. Daarnaast vertellen we je in de volgende nieuwsbrief het verloop van de verkoopprocedure en de start presale datum.

Houd de volgende nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist