De presale van blok 1 en 2 van De Machinist was een groot succes. Inmiddels zijn alle woningen gereserveerd. Doordat er een enorm enthousiasme is voor De Machinist is besloten om de presale van blok 3 t/m 5 (versneld) plaats te laten vinden. Op dit moment worden de voorbereidingen voor de presale van blok 3 t/m 5 getroffen.

In deze nieuwsbrief laten we je graag alvast kennis maken met het woningaanbod in blok 3 t/m 5: het Seinhuis, de Remise en het Station.

Woningaanbod blok 3 t/m 5
De woonblokken 3 t/m 5 bestaan in totaal uit 67 appartementen met meerdere woningtypes. De woonoppervlaktes van de appartementen variĆ«ren van 56 – 100 m2. Naast de al bekende woningtypes zijn er ook nieuwe woningtypes toegevoegd op de zesde verdieping van blok 3 en 5.

In De Machinist worden duurzame appartementen gerealiseerd. Zo wordt onder andere een bodemwarmtepomp, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie toegepast. Hierdoor is het mogelijk om in elk seizoen op een verantwoorde wijze te genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Ben je benieuwd geworden naar het woningaanbod van blok 3 t/m 5 ? Neem dan snel een kijkje op digitale kaart op de website: www.parkrijk-demachinist.nl

We hopen op korte termijn meer informatie over het verkoopproces en de V.O.N. prijzen met je te delen. We houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist