De presale van de eerste 42 appartementen van De Machinist gaat op donderdag 23 november 2023 van start. Wil jij ook wonen in een duurzaam en compleet appartement in RijswijkBuiten? In deze nieuwsbrief vertellen we je over de compleetheid van de appartementen en de woonbeurs aanstaande zaterdag 4 november!

Complete appartementen in De Machinist
Wij geloven in een compleet product. Zo zijn de appartementen in De Machinist standaard voorzien van; duurzame installaties, sanitair & tegelwerk en een keuken.

Met de aankoop van een appartement in De Machinist ben jij alvast voorbereid op de toekomst! De appartementen zijn namelijk voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming- en koeling, gebalanceerde ventilatie en een douche wtw. Daarnaast wordt de opbrengst van de zonnepanelen gebruikt voor de lift, verlichting van algemene ruimtes, etc. Door het toepassen van deze duurzame installaties bespaar je maandelijks flink op het energieverbruik!

Verder zijn de appartementen in De Machinist standaard uitgerust met luxe sanitair & tegelwerk. Ook een complete keuken voorzien van alle benodigde apparatuur is opgenomen in de prijs. Uiteraard kunnen zowel de keuken als het sanitair & tegelwerk (tegen een meer- of minderprijs) aangepast worden naar jouw wensen.

Woonbeurs op zaterdag 4 november
Aanstaande zaterdag 4 november is de woonbeurs in Den Haag. De makelaars en Gemeente Rijswijk staan ook op deze woonbeurs, met onder andere algemene informatie over De Machinist.

Wanneer: zaterdag 4 november 2023
Waar: Stadhuis Den Haag (Adres: Spui 70, 2511 BT Den Haag)
Hoelaat: vanaf 11.00 tot 16.00 uur

Wil jij vooruitlopend op het presale event van 23 november je vragen stellen aan onze makelaars of de Gemeente Rijswijk? Dan zien we je graag morgen op de woonbeurs !

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist