Het is bijna zover! Op donderdag 23 november 2023 gaan de eerste twee fases van De Machinist in presale. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda.
In fase een en twee worden in totaal 42 appartementen in verkoop gebracht variërend van 56 – 84 m2.

Om je alvast voor te bereiden op de start presale lichten we in deze nieuwsbrief toe hoe het verkoopproces verloopt en vertellen we je hoe je voorrang kunt krijgen bij de toewijzing. Daarnaast vertellen we je welke grote voordelen De Machinist biedt op het gebied van financiële haalbaarheid en betaalbaarheid.

Krijg voorrang bij de toewijzing
Vooruitlopend op de start presale van fase 1 en 2 is het mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen! Om je goed voor te kunnen bereiden op het oriëntatiegesprek zijn de V.O.N. prijzen per bouwnummer te vinden in de digitale kaart op de projectwebsite. Klik op onderstaande button om het verkoopproces en de toewijzing te bekijken.

In De Machinist kies jij hoe je koopt!
Met het “kies hoe je koopt” concept kun je wonen met lagere maandlasten én heb je ook een lager inkomen nodig dan ‘normaal’. In het project De Machinist is het mogelijk om zowel de grond te kopen als te erfpachten. Deze erfpachtregeling is bijzonder gunstig voor het vergroten van de leencapaciteit en het verlagen van de maandlasten. Daarnaast is het voor starters mogelijk om een starterslening vanuit de gemeente aan te vragen. De combinatie van erfpacht en de starterslening zorgen financieel gezien voor nog meer mogelijkheden! Als starter op de woningmarkt is dit dus dé kans om de woningmarkt te betreden!

Op de projectwebsite lichten we het “kies hoe je koopt” concept nader toe met verschillende rekenvoorbeelden. Ben jij benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? De hypotheekadviseurs van NEXTHome bespreken dit .

In de volgende nieuwsbrief zullen we je nader informeren over het presale event op 23 november.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist