Allereerst de beste wensen voor 2024!

Vanaf vandaag start de (online) presale van blok 3 t/m 5 van De Machinist. Vanaf nu is het mogelijk om je (via de groene button op de projectwebsite) in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven voor de presale is mogelijk tot dinsdag 16 januari 12.00 uur.

Let op: Ook als je je hebt ingeschreven voor de presale van blok 1 en 2, maar geen woning toegewezen hebt gekregen, dien je nu nogmaals via de projectwebsite jezelf in te schrijven voor de presale van blok 3 t/m 5.

Voorrang bij de toewijzing

Ben jij geïnteresseerd in een van de woningen in De Machinist en wil je voorrang bij de toewijzing? Maak dan nog snel een afspraak voor een oriëntatiegesprek met onze hypotheekpartner NEXTHome. De oriëntatiegesprekken bij NEXTHome starten vanaf vandaag en lopen tot maandag 15 januari. Let op: het intakeformulier dient dan wel vóór donderdag 11 januari 9.00 uur in het bezit te zijn van NEXTHome.

Als je een oriëntatie/voorrangsgesprek hebt ingepland bij NEXTHome, wacht dan met het inschrijven voor de presale tot ná dit gesprek! Pas na ‘groen licht’ heb je namelijk een voorrangspositie.

Bouwnummmers 64 en 109

In eerdere nieuwsberichten en ons toewijzingsbeleid is gecommuniceerd dat kandidaten die zich hebben ingeschreven voor de presale van blok 1 of 2, maar geen woning toegewezen hebben gekregen, en wel een positieve uitkomst hebben van het oriëntatiegesprek met NEXTHome óf een hypotheekverklaring hadden aangeleverd van een eigen financieel adviseur voorrang krijgen bij de toewijzing van blok 3 t/m 5.

Echter wordt voor bouwnummers 64 en 109 een uitzondering gemaakt op deze regel. De appartementen van circa 100 m2 zijn namelijk niet eerder voorgekomen in de blokken 1 en 2. Het was dus niet mogelijk om je in te schrijven voor deze woningtypen in blok 1 en 2. Deze wijziging in het toewijzingsbeleid is inmiddels ook aangepast in de verkoopprocedure.

Uiteraard staat het je vrij om na de toewijzing van de woningen je hypotheek via een zelf gekozen financieel adviseur aan te vragen. Daarnaast is het ook tijdens de presale mogelijk om een hypotheekverklaring van een eigen financieel adviseur aan te leveren. Bekijk hiervoor de voorwaarden zoals omschreven in het verkoopproces blok 3 t/m 5.

Openstelling informatiecentrum RijswijkBuiten op 9 januari

Heb je nog vragen of wil je graag de verkoopbrochure ontvangen? Geen probleem. Op dinsdag 9 januari is het informatiecentrum van 17.00 tot 19.00 uur geopend en kan jij de verkoopbrochure komen ophalen. Ook is de makelaar dan aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Zien we je dan?

We wensen je succes met het inschrijven voor de presale van blok 3 t/m 5 en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist