Gisteravond is de presale van blok 1 en 2 van De Machinist gestart met een presale event. Het presale event is goed bezocht door enthousiaste geïnteresseerden. Vanaf nu is het mogelijk om je (via de oranje button op de projectwebsite) in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven voor de presale is nog mogelijk tot woensdag 29 november 13.00 uur.

Let op: Ook als je voor 5 oktober je woningvoorkeur hebt doorgegeven en/of je hebt aangemeld voor het oriëntatiegesprek met NEXTHome, dien je nu nogmaals via de projectwebsite jezelf in te schrijven voor de presale.

Voorrang bij de toewijzing

Ben jij geïnteresseerd in een van de woningen in De Machinist en wil je voorrang bij de toewijzing? Maak dan nog snel een afspraak voor een oriëntatiegesprek met onze hypotheekpartner NEXTHome. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome lopen tot woensdag 29 november 12.00 uur. Let op: het intakeformulier dient dan wel vóór maandag 27 november 9.00 uur in het bezit te zijn van NEXTHome.

De presale documentatie is nu ook te downloaden vanaf de projectwebsite

Kon je niet aanwezig zijn bij de start presale? Inmiddels is alle presale documentatie ook te downloaden vanaf de projectwebsite. Wil je de presale documentatie liever in hardcopy ontvangen? De verkoopdocumentatie is ook af te halen bij onze makelaars.

We wensen je succes met het inschrijven voor de presale en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist