Op dit moment is het projectteam druk bezig met de voorbereidingen voor de start presale. In deze nieuwsbrief laten we je kennis maken met het project én vertellen we je hoe je voorrang kunt krijgen bij de presale.

Wonen in De Machinist
Het project De Machinist bestaat in totaal uit 5 woongebouwen met elk een eigen entree. Per gebouw zijn er 21 of 23 appartementen opgenomen. Dit maakt dat het project in totaal uit circa 109 woningen bestaat. De woonoppervlaktes van de appartementen in fase 1 en 2 variëren van circa 56 – 83 m2.

In De Machinist worden duurzame appartementen gerealiseerd. Zo wordt onder andere een bodemwarmtepomp, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie toegepast. Hierdoor is het mogelijk om in elk seizoen op een verantwoorde wijze te genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Heb jij je woningvoorkeur nog niet aan ons doorgegeven? Geef dan nu nog jouw woningvoorkeur aan ons door!
Vooruitlopend op de start presale is het mogelijk om alvast jouw woningvoorkeur aan ons door te geven. Wanneer je jouw woningvoorkeur aan ons doorgeeft krijg je voorrang bij de toewijzing in de presale!

Heb jij jouw woningvoorkeur nog niet aan ons doorgegeven? Doe dit dan door op de projectwebsite op het paarse hartje te klikken in de digitale gevelkaart van fase 1 of 2.

Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Machinist