De ontwikkeling van De Machinist bestaat uit in totaal circa 109 appartementen, verdeeld over vijf blokken. Het ontwerp is opgebouwd uit vijf appartementencomplexen met een eigen entreehal. Doordat er circa 20 appartementen ontsloten worden via een entreehal, ontstaat een unieke woonervaring in een kleinschaliger appartementencomplex.

In onderstaande afbeelding is een concept situatietekening opgenomen voor De Machinist.
Klik op de gebouwen om de fasering te zien.

Situatie De Machinist
Blok 1- De Vertrekhal Blok 2 - De Wagon Blok 3 - Het Seinhuis Blok 4 - De Remise Blok 5 - Het Station

Blok 1- De Vertrekhal

Blok 2 - De Wagon

Blok 3 - Het Seinhuis

Blok 4 - De Remise

Blok 5 - Het Station

Blok 3 – Het Seinhuis

In het derde blok van De Machinist zijn 23 koopappartementen opgenomen. De woonoppervlaktes variëren van circa 61 – 100 m2. Elk appartement beschikt over een balkon of terras. Op de begane grond zijn fietsenbergingen gesitueerd. Daarnaast voldoen de appartementen aan de nieuwste eisen t.a.v. duurzaamheid. Dit alles vormt een unieke woonervaring in een appartementencomplex wat met een eigen entree toch kleinschalig is.

Bekijk details

Impressie De Machinist blok 3

Blok 4 – De Remise

In het vierde blok van De Machinist zijn 21 koopappartementen opgenomen. De woonoppervlaktes variëren van circa 56 – 68 m2. Elk appartement beschikt over een balkon of terras. Op de begane grond zijn fietsenbergingen gesitueerd. Daarnaast voldoen de appartementen aan de nieuwste eisen t.a.v. duurzaamheid. Dit alles vormt een unieke woonervaring in een appartementencomplex wat met een eigen entree toch kleinschalig is.

Bekijk details

Impressie De Machinist blok 4

Blok 5 – Het Station

In het vijfde blok van De Machinist zijn 23 koopappartementen opgenomen. De woonoppervlaktes variëren van circa 58 – 100 m2. Elk appartement beschikt over een balkon of terras. Op de begane grond zijn fietsenbergingen gesitueerd. Daarnaast voldoen de appartementen aan de nieuwste eisen t.a.v. duurzaamheid. Dit alles vormt een unieke woonervaring in een appartementencomplex wat met een eigen entree toch kleinschalig is.

Bekijk details

Impressie De Machinist blok 5